12,983 pytań - 56,821 odpowiedzi - 982 komentarzy

Stajnia Dąb - opinie

+3 głosów
Hej, chciałabym w te wakacje pojechać na obóz dla średniozaawansowanych:)
znalazłam kilka ciekawych stajni, natomiast chciałabym poznać wasze opinie na ich temat.
Konkretnie chodzi mi o

*Stajnia Dąb w Mąkowarsku
*Stajnia Cavallino w Brzozie
*Agroturystyka Rumak

Bardziej jednak zalezy mi na opinii tych dwóch ostatnich, gdyż nie spotkałam się z pozytywną opinią o Stajni Dąb dlatego najprawdopodobniej tam nie pojadę:)

Z kolei NAJBARDZIEJ interesuje mnie Rumak, ale o Cavalino także mile widziane info:)

Potrzebuję informacje na temat kadry, warunków oraz samej nauki, z góry wszystkim dziękuję !
pytanie zadane 7 lutego 2017 w Stajnia przez użytkownika yogi (2,409)
   

614 odpowiedzi

–1 głos

Bardzo odradzam stajnie dab- sposob nauczania pozostawia duzo do zyczenia a podejscie do klienta jeszcze wiecej. Bardzo zaluje ze nie posluchalam opini na internecie  I wyslalam corke na oboz. Zostalo mi powiedziane ze jezeli jej sie nie podobalo to jej sprawa. UNIKAJ!

odpowiedź 26 listopada 2017 przez użytkownika niezalogowany
edycja 26 listopada 2017
Witam serdecznie moje dziecko było również na obozie w stajni Dąb. Moje dziecko w przeciwieństwie do pani było właśnie zadowolone. Jeżdżę z córką do innej stajni na co dzień,  uczy się jazdy konnej już ponad rok i do tej pory nawet nie galopowala nawet nie potrafiła siodłac konia podczas obozu w stajni Dąb nauczyła się siodłac i zaczęła galopowac. Także jestem bardzo wdzięczny instruktorce że w tak krótki czas moja córka zrobiła taki postęp. Dodam również że moje dziecko jechało na obóz z myślą żeby się coś więcej nauczyć. A nie siedzieć tylko w telefonie. Więc podsumowując Bardzo Polecam i wakacje dla córki mam już zarezerwowane w Stajni Dąb pozdrawiam
0 głosów
Ja byłam na feriach w Dąbie serdecznie polecam lepszego obozu nie znalazłam, też sugerowałam się opiniami lecz wybrałam się na tydzień i nie żałuję. Pokój fajny, atmosfera domowa dobre jedzenie koniki kochane jazdy bardzo urozmaicone czego więcej chciec, również podobalo mi się to ze jest duża styczność z końmi czyli karmienie wyprowadzanie na padok można było pobawić się że zrwbakami które są świetne i kochane. Uczylismy się lonzowac i jeździć bryczką ja z całego serca polecam :-)
odpowiedź 8 lutego 2018 przez użytkownika Koko123 (105)
0 głosów
odpowiedź 10 maja 2021 przez użytkownika Elambibra
0 głosów
odpowiedź 7 czerwca 2021 przez użytkownika Elambibra
0 głosów
odpowiedź 16 czerwca 2021 przez użytkownika Elambibra
0 głosów
Expository writing is creating which attempts to spell out, light or expose (that will be the point where the phrase expository stems from). Such a writing may consist of things like encyclopedia articles, magazine and newspaper content, education guides, books, essays along with different sorts of producing. http://www.plombier-marseille-plomberie.com/if-you-want-to-be-a-winner-change-your-cheap-dissertation-writers-philosophy-now/ http://souledlife.com/what-do-you-mean-by-contrast/ https://customade-design.com/dissertation-proposal-writing-help-for-dollars/
odpowiedź 24 czerwca 2021 przez użytkownika Attaist
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2021 przez użytkownika proobia
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2021 przez użytkownika AnceltHen
0 głosów
odpowiedź 3 grudnia 2021 przez użytkownika dydrorm
0 głosów
odpowiedź 5 grudnia 2021 przez użytkownika AUTOMERUT
...