13,078 pytań - 31,644 odpowiedzi - 981 komentarzy

Ważne aspekty słodkiego stołu

0 głosów

Ważnym aspektem słodkiego stołu jest również logistyka. Słodycze i desery muszą być świeże, a ich ilość odpowiednia do liczby gości. Warto z wyprzedzeniem zaplanować, jak często trzeba będzie uzupełniać stół, aby zawsze wyglądał atrakcyjnie. W przypadku dłuższych imprez dobrze jest mieć zapas słodkości schowany w lodówce lub chłodnym miejscu, aby móc na bieżąco uzupełniać zapasy. https://orlikevents.pl

pytanie zadane 8 czerwca w Porady przez użytkownika niezalogowany
   

Twoja odpowiedź

Twoje imię i nazwisko, do wyświetlenia (opcjonalnie):
Prywatność: Twój adres użyty będzie jedynie do wysyłania tych powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:
Zaloguj lub zarejestruj się, aby nie przechodzić procesu weryfikacji w przyszłości.
...